Tussenjaarsupport – jonge mensen

Tja, en daar zit je dan. Jaren (hard) geleerd en bijna een diploma op zak. Een zee van tijd zo voor je en hoe ga je dat nou invullen? Weet je al wat je later wil worden en ga je direct verder met studeren of ga je eens lekker lang op reis? Of ga je een extra taal leren in het buitenland of ergens als vrijwilliger aan de slag? Of ben je het pad nu even kwijt en weet je helemaal niet wat je moet gaan doen?

Later als ik groot ben…. Dat lijkt nog zover weg, maar opeens sta je voor die keuze. Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wat is slim? Wat doen mijn vrienden? Wat is handig? Hoe pak ik het aan? Wie betrek ik erbij? Zoveel vragen waar je nog niet aan gedacht hebt, of nog niet aan toegekomen bent; laat staan dat je er een antwoord op hebt.

Kijk, en daar ben ik óók voor. Een tussenjaar!

Door middel van veel en vooral beautifool questions – verrassende en inspirerende vragen – ga ik samen met jou, en eventueel je ouders, op zoek naar de antwoorden die jou gaan helpen om voor nu de juiste keuze te maken. De schooltas gooien we even in een hoek en we gaan de uitdaging aan om samen te ontdekken in welke richting jouw toekomst ligt en welke stappen je daarvoor kan of moet nemen. Dromen gaan we hierbij niet uit de weg, want in iedere droom schuilt ook een vorm van realiteit. Dan volgt de route vanzelf…

Voor meer informatie kun je mij bellen of mailen. Wie weet tot ziens en heel veel succes met je (aankomende) examenjaar! En mocht je al student zijn en je stopt met je studie, ook dan kun je contact opnemen. Voor support om je onverwachte tijd goed in te vullen.

If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello.”

                                                                                                                                   [Paulo Coelho]