Contact

Ik kan je van te voren niet beloven of ik de juiste persoon ben om je op weg te helpen. De eerste stap zetten we samen. Door middel van een intake gesprek op welke plek dan ook, bijvoorbeeld tijdens een mooie wandeling langs de rivier de Lek, kijken we of we de reisvraag kunnen bepalen. Als het dan ook nog klikt tussen ons dan gaan we door. Wil je meer informatie, stuur dan een e-mail via het contactformulier of bel mij: 06 -13399750. Overige informatie vind je onder aan dit formulier.

Dit geldt natuurlijk ook voor het werk waarin ik samen met Carola of Jaikumar optrek. Ook dan gaan we eerst met elkaar om de tafel, bespreken we de vragen, het achterliggende verhaal en het beoogde resultaat. En net zo goed dan moet het ook nog klikken tussen ons.

  Naam / Organisatie

  E-mailadres

  Onderwerp

  Je bericht

  Typ de code over
  captcha

  Contactgegevens:
  Mieke Steenveld
  Tel: +31 (0)6-13399750
  E-mail: info@jatta.nl
  Zie ook: LinkedIn

  Zakelijke informatie:
  Jatta is een eenmanszaak, gevestigd in Culemborg en ingeschreven bij de KVK onder nummer 589117926. Het btw-identificatienummer is NL001780981B09

  Ethiek en professionaliteit:
  Op regelmatige basis organiseer ik intervisie en supervisie voor mijzelf. Daarnaast vind ik na-en bijscholing vanzelfsprekend voor mijn professionaliteit.

  Hartelijke groet,

  Mieke Steenveld

  “Would u like u if u met u?”