Minder moeten, meer leven

Ik lees graag elke dag een verhaal op VN.nl. Er zijn drie categorieën: Macht, Cultuur en Toekomst. Onder elke titel staat de plusminus leestijd. Dat vind ik als eerste geinig,  soms ook handig en meestal maakt het me niks uit. Na lezing voelt het voor mij zelfs als overbodige informatie. Ben namelijk nog veel langer met de inhoud bezig. Maar goed, dat is na lezing. Het valt me gewoon altijd op en maakt verder ook niet zoveel uit. Op dit moment vind ik het alleen belangrijk hier een interessant verhaal te kunnen laten lezen: een betoog voor het oogsten van momenten…
12 tot 15 minuten leestijd…;-)

Ik zou, ik zou, ik zou…
Zo zijn we ook ineens 85 en weten we dat we zullen gaan sterven.
Momenten, mis ze niet nu.

Tekst: Annemiek Leclaire & Beeld: Elise van Iterson. Dank!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *