Reizigers

Het is soms zwoegen en zweten. En ja, je kan ook stevig je hart luchten maar er wordt ook veel gelachen tijdens de bijeenkomsten. Dat lijkt een paradox – een schijnbare tegenstelling – maar niets bestaat op zichzelf.

Graag bedank ik hier de ‘reizigers’ die het avontuur met mij als begeleider zijn aangegaan. Dank dat ik een tijdje met jullie mocht oplopen, dat ik die Beautifool Questions mocht stellen en dat ook ik mocht leren van jullie Wonderfool Answers!

Ik kan van alles bedenken, jullie zijn degene die uiteindelijk besluiten om het traject vol in te stappen.

Hier lees je de reacties van mensen die jou zijn voorgegaan:

“Mieke heeft veel (mensen)kennis en ervaring in huis en dat merk je direct in de gesprekken. Ze analyseert snel, stelt de juiste vragen, stuurt bij en windt er bovenal geen doekjes om. Kortom: een geweldige coach die je de must sees van je eigen reis laat zien.”

“Ik leer van Mieke dat leven een soort kunst is (life is a big canvas and you should throw all the paint on it you can). Haar openheid en humor inspireren en motiveren mij anders naar mezelf te kijken, met speelsheid om te gaan met nare dingen en vooral het lef te hebben kwetsbaar te zijn.”

“Mieke kan luisteren, kan mensen lezen en kan vervelende vragen stellen. Ze durft iemand aan te pakken en met haar intuïtie is ook niks mis. Haar relativerende humor is een enorme kracht daarbij.”

“Iedereen kan op zijn tijd wel een portie Mieke gebruiken.”

“Ze stelt bijzondere vragen. Stuff to think about. Ze “blijft erbij” als het even niet leuk is en viert volgende stappen. Die heb ik gezet. Ik ben blijer met mezelf en mijn organisatie met mij.”

“Mieke durft dingen te zeggen die anderen wel denken maar niet uitspreken. Je zou haar een tijdje als ‘mystery-guest’ in je bedrijf moeten laten rondlopen. Dan kom je niet meer weg met een uitspraak als, “zo doen wij het nu eenmaal”. Ze beoogt allereerst ontwikkeling en pas verandering als dat geen doel op zich blijkt te zijn.”

“Ik ben superblij met het plan dat ik nu voor mijn tussenjaar gemaakt heb en mijn ouders ook. Ik vond het ook leuk en goed om er eens met iemand anders over te praten.”

“Mieke is een warme persoonlijkheid, bij wie ik mij erg op mijn gemak voel en die mij vertrouwen geeft. Dank voor je aanmoediging tot reflecteren Mieke.”