Van een lange pauze naar korte pauzes

Buiten is het 14 graden en binnen zit ik…

Een lange zomer ligt achter me. Inmiddels weer wat weken aan de slag en vandaag zo’n dag die ook hoort bij het ondernemerschap; administratie. Hierbij heb ik mezelf aangeleerd om met regelmaat even iets geheel anders te doen, om me daarna weer te concentreren op voorgenomen taken. Ik zoek dan nieuwe muziek op spotify, beluister een podcast of pak mijn lijstje met ‘aanraders’ erbij en kies er een uit. Zo kreeg ik vorige week de tip een filmpje op YouTube te bekijken van de brassband Meute uit Hamburg die het nummer Hey Hey van Dennis Ferrer spelen.

Buiten miezert het al de hele dag, binnen werk ik zeer vrolijk verder na zo’n lekker pauzenummer. 

Wat doe jij om even te ontspannen? Ik heb een aanrader van tien minuten voor je…

Laat je even meenemen naar iets anders…

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *